✘O✘O
about entry follow home

stranger caLL :o
Khamis, 1 September 2011 • 4:17 PG 0 PANDA


STRESS....xdela mne pon..ok mcm ni..nk cite kat u olls...bru2 ni..aku ade try msg stranger ni au...say SELAMAT HARI RAYA...eh nk taw dier bls pe..dier bls "siapa kau?" wehoo....aku pon...eh wth...septtnyer aku tye kau au sblm ni...tp kau x bls pon msg aku ckp kau spe..dier bole bls cm tu...aku bengang giler..aku ckpla

"la...kau tye aku spe??spttnyer aku tye kau spe..tp memndngkn aku xknl kau n kau pon x knl aku,lpekn je la.."

then dier balas...

"ha??" <<<<< erkk???? dier xphm ke aku ckp??

"act b4 ni ur no ade msok dlm hp aku ni on 17/8..kau try call n msg aku say "hye" but ble aku tye kau spe kau x bls..so memndngkn kau xknl aku n aku pon x knl kau x pela.."

then lps tu dier x bls..pelikkn...kli ni no yg kcw aku pelik..tp byk2 no yg kcw aku,no ni yg aku tringin sgt nk tye spe..ntahla...myb dier tros x bls msg aku ble tye spe tu yg special kot..b4 ni no yg kcw aku sume melert...merepk2..tye nk knl la pe la...bjek aku lyn lak kn..so..dlm case ni..dier adela special stranger..:D haha

special stranger aku ni..strt kcw aku mse prtghn2 pose..dier col aku..tp dier senyp..mmg tak lah aku nk jwb kn..tp pnh aku ckp hello tp dier diam n ltk..begoo kan...spe x pelik..pstu sekali tu la dier anta msg "hye" then aku rse tringn nk tye mse akhr2 buln pose.pstu..tu yg aku dpt =.= eh wth la..bengang mmg lain mcm kali ni..seyes aku x knl spe seh dier yg col..pmpuan ke laki pon xtawla..mmg pelik..mayb dier lpe ingtn yg dier pnh kcw n try col aku kot..eh lalalaala...ape2 je la..

to my special stranger call : eh awak2,kalau nak call or msg tolong bgtaw nama ok..jgn wt cm tu tau SELAMAT HARI RAYA LAGI SEKALI UNTUK AWAK STRANGER! :D

P/S:Rse nk tyg no dier kt cni..tp rse x perlu kot..haha...yela mnela tau spe2 yg tau bole komen2 kt cni :D