✘O✘O
about entry follow home

snow queen :'(
Ahad, 28 Ogos 2011 • 4:18 PG 0 PANDA
aku baru je pas kadam cite ni..aigoo...sgt best ok...sedih sgt3....cite ni...tp sweet...sumpah best!!terbaik!!uhuhu...tp yg sedih aku tak dpt nk nges sme dlm cite ni..mse tgk first2 tu aku giler feeling tgk cite ni smpai seyes rse sebak pon ade mse abg kim-bo-ra mati...oh damn...sedih...cite ni mmg terbaik..aku mls nk cite sbb nnt pnjng cm karangan...org x suke bce blog aku sbb mcm karangan..ahaha...pompuan ni sgt cantik!!aku adore giler!!muke dier licin kan bagos klw muke aku cm tu..lalaalal~~~

cite ni aku dpt tw pon dr emel la..aku lyn la gak cite korea2 ni..tp xde addict sgt..biase suda...kang klw aku addict mmg sume tak jalan cm APE PON TAK BOLE LA..haha..korng kne dwnload cite ni sbb sgt awesome n superb!! dier ade 16 episod..tp klw korng tgk 1 episod pon korng rse korng dh tau mcm2..sbb mcm2 dh blaku dlm 1 episod tu..lme kot..genre dier romantic as usual..sedih..psl family..cinta..kwn..cmplete..sweet sgt cite ni..smpai aku sendiri jatuh ahti...auww...ok2...nah tgk synopsis dier sendiri ok :)

"At 17, Tae Woong a mathmatical genius, meets two people who will later become people he loves. One becomes his best friend and the other, his love.

Tae Woong's best friend, Kim Jeong Kyu , also classified as a genius, competes for academic accolades. After Tae Woong beats him in an international math Olympiad Jeong Kyu commits suicide. During this same time, Tae Woong meets a little girl who develops a crush on him. However, he loses touch with her without finding out her name.

These tragic events take their toll on the rest of Tae Woong's life. At 25, eight years later, Tae Woong is now a third class boxer and in unexpected events, finds Bo Ra , the little girl he once knew. Although this winter will be very cold and scary, winter is not the end of the seasons, but the beginning of the hope for a greater love."

alalala...rse nk tgk lg smpai aku nges lh??haha..pkse diri nk nges...klw da xlh nges tu dhla kn..:D

ni lah big apple yg aku beli td siang..smbil tu tgk mse tgk movie tu la...ops terkantoi lak bkk game the sims..haha...sblm tgk movie main game dulu...

tgl tu je...haha...lg 3 da bedal..:D

mnelah aku x feel tgk sbb mse gh tgk movie tu aku lh trtdo..pstu x ngadap spenohnyer..bosn je on9...haha..pstu nk feel je ade je org sbelh aku =.= nnt kantoi lak aku nages kn...ego tu pntg! :D

HYUN BIN!!!SAYA ADMIRE DEKAT AWAK!!!AWAK SGT SWEET N CARING...ADORE AWAK SGT...<3

P/S:kn bgos klw dpt bf cm han tae woong ni..ya allah..sweet..eh lpe syg,sy x berpaling tadah dekat awk!wink...ngee...