✘O✘O
about entry follow home

puase ;)
Sabtu, 6 Ogos 2011 • 3:08 PG 0 PANDA


sori tak sempat nak update blog sebab terlalu bz..skrg baru ade mse ckt nk update blog..he...yup...as u all know..chewah..aku dah mule skeaping (sje wt typing eror sdgkn dh taw slh) haha...mmg tak lah...first august bersamaan dengan first ramadhan untuk tahun ni..kali ni aku berpuasa dekat uitm dungun je..cam sem lepas aku puase kt matrk gan kawan2 aku sume..sumpah that time aku mmg rindu kot!!seyes rndu...best...n thn ni rse kt tmpt lain lak...ok pe...pengalaman...berpuase kt tmpt org...cm ne rsenyerkn..;) tp so far ok la...buke puase gan membe2 baru...

tp xlh bla...dah 2 kali aku asyk cirit je kn dlm sminggu ni...sedihkn..first sbb mse puase kedua mkn nasi jelantah kt cafe kapas dkt tmpt aku..ya allah..saba je lah...nasi dier macam korang tau x macam nasi kering yg hmpir jadi kerak nasi...cm tu lah rupe dier...rasa apalagi..mak aih,...saba je la...buke2 pose je kau dh memaki hamun...gilerkn...tuhn je la tau..lps nasi cm tu,aku amkla nasi putih n lauk aym madu n smbl belacan..aku ni mnela pndai mkn smbl belacan sgtkn..so amk kau...mlm tu x rse ape2la sbb aku balik tros tdo gn bju x slin...terbaikk...x sahur au..haha...pstu esknyer mmg azablah..btl2 azab plus suerr...sbb ape..dh la x sahur ge kels kne bebel..pstu wow...nama aku naik...bukn naik sbb stdnt baik..sbb bnde tak baik...aku nk ckp ni je lah "aku wat keje kau tau wlwpn aku cm tu kt kels...WTH..." pstu klw petik nama aku xpe...ni lecturer tu slh petik nama...eh dier petik nama membe aku lak tu...dh la terslh..sewel tol pstu asyk2 kt kels aku kua kels sbb ge tolt je..dak2 kels aku tgk dah pelik..sabo je la..nsb mase kt kitchn dier x meragam sbb dh ok..cume low blood aku dtg balik sbb prot kosong..so...ble dh jd cm tu..penin+kabur mata+loyer tekak+sesak nafas...conclusion...cabotla..curi tulng...terbaikkn??haha..mmg ah mse pose ke 3 tu..tuhan je lah taw..

mayb perot meragam sbb nk mkn masakan mama agknyer kn..haha...tp aku dpt balik 25 august ni..lama lg kn??tp xpe..nnt rse kejp je..hehe...tiket dh siap beli..hehe...suke...x saba..tp so far sume berjalan lancar cume sesk wet smpai wet insentif aku dh trgune sbb aku ade spend utk byr bill broadband bln ni..huu...xpe..saba...kawal diri..bulan puase ni..;)

tp yg kelaka kn,aku x sempt ganti puase..haha...kelaka kn..sengal...mse dh nk puase tu la aku bru hegeh2 nk ganti tp xtawla trime ke x sbb aku puase 3 hari dh nk buln puase sbb org ckp 3 hari dah nk puase da xlh puase..haha..so nmpknyer extend thn dpn..yg best mama aku suh bli 5kg bers then byr kt masjd..ge masjd pon aku jrng..ops trkantoi :p tp yg pling lega sbb elp cm praktikal aku dh siap before puase..fuhh..xdela nk mngangu sgtkn..

ok utk muslim di luar sne,SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK ini...semoga bulan ramadhan anda kali ini diberkati oleh ALLAH S.W.T..sme2la kite mngerjaknnyer sbg umat islam bersama :) akhir kata SELAMAT BERPUASA!!



p/s:mse ni taip pada pukul 6 pagi selepas sahur dgn keadaan mamai nak tidur..hikhik...lps update tros tido dpn lappy dgn lagu blog terbukk smpai pgi...haha