✘O✘O
about entry follow home

hey sy nak balik jb da :)
Selasa, 23 Ogos 2011 • 11:25 PTG 0 PANDA

comeykn kucing kat atas tu??mcm kucing aku si sayang kat uma tu..auw...sgt rindu ok dekat kucing bodo bin bangang tu..hahaha :D tp ble aku dh jmpe kucing tu mesti aku buat bodo gan dier..haha..ok2..suda...hey peeps...kamis pagi ni aku dah nak balik jb dah..is it that awesome???best giler...haha..so excited..sbnrnyer aku xde la excited mne cm org yg selalu update status nk balik la homesick la..bg aku biase je..tp excitd nk jmpe mama je la..sbb ape aku feeling biase??mayb sbb aku sedih cz klw x aku thn ni rye gan ard..rncng bju sme..nk rye sme..sume aku trberngn ckt..tp ape pon x jd..n mmt tu pon bhgia sbb thn ni dier rye gn gf bru..untunglh..aku jgk kt cni merana n single as usual..tp sume tu xkn roskkn mood rye aku sbb aku still ade fmly utk rye bersme...feeling biase je cm thn lps mse aku kt mtrk..ha..ye la da jd ank perantau da xlh jd cm zmn dak kecik dulu kn..klw x,nk rye mesti heppy sgt..bg aku skrg biase je..it like "ur...rye ke??ooo...rye je pon...umm..ya..." cm tu la..n pling best,dpt rye gn dak2 giler iaitu group DFSM aku lah...guys..thanx a lot cz korng hdir dlm idop aku utk bertmbh mnyerikn lg mjlis yg mulia ini..ahaha..is it that great?? wiii...

persiapan brg utk berngn ke kmpung halamn baru 10% kems ckt2 je...ala..nth..sbb aku blur x taw nk sumbt pe lg..trokkn..roomte aku dh siap kemas...semngt kereta saga kan..haha..lgpn balik ni pon aku x dpt pose sme2 gn fmly...korang phm sendiri lah bile dh msok bulan perempuan ni kan...uhuhu..dier da dtg dulu pulak..sepoil kan..tahun ni rye jb je..tp mmg setiap tahun aku rye jb je pon..aku ingt nk dtg kl..tp mlsla..rndu mama..so balik uma di utamakn..:) balik ni pon da x saba nk jmpe membe aku n nk bke pose n chillex gan dowg..guys...cpt balik..rindu tau...ahaha..*gediks style

persiapan rye??umm...nth..aku rse cm xde..lek je..ade xde sme je..xtw ape jd tp aku sgt hrp dpt jmpe kazen2 aku la..tp yg pntg aku nak aku lg hot dr dorng..hahaha...eh ofcourse la..rye ni maseh xde bf lg..ssetiap rye xde bf..ahaha..ape de hal la sgt...x mati pon..even kdg2 tu rse lonely ckt..dier xde pon rye nk ucp selamat hari rye kt aku ke..nk ucap selamat berpose tu pn xde..mmg harapanlah ak kua janggut pon lom tntu ad..bia lah..org dh ade life sendiri..karang kalau aku masok kate aku kepoh...eh xde hal la..lantak kau lah...eh poyo suda..psl hal ni lak..ok jgn spoil kn mood anda sendiri..uhuu..ok la..utk u all..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..
MAAF ZAHIR DAN BATIN..:)





bersedia untuk balik jb ;)

jemput datang rumah raya ni ok u all..especially my beloved frens..