✘O✘O
about entry follow home

hey sy dah sampai jb :D
Jumaat, 26 Ogos 2011 • 1:03 PG 0 PANDA

yeay!!!akhirnyer dapat balik rumah...bestnyer..td bertolak kol 11pg..pstu smpai kol 6.30 ptg.. :) cm cpt smpaikn...mne x nyer..bwk mcm org giler..aku sendiri nk munth...pstu smpai aku tdo ternganga mulot..besa lak tu..pstu abu nmpk aku tdo cm tu...malu giler kot..tp wt dang..wt cm x dgr..haha..myb dier dh tau perangai aku yg slumber n wt bdo je..haha..dier pnh ddk gn aku mse kt bus n siap ejek aku ape tdo mkn lolipop..haha..buruk btl prangai aku =.= xyh nk control malu la kn...nk control ayu sume..skrg aku x perlukn sume tu nk control2 bagai..bia org tau habit buruk aku yg sbnrnyer..sbb ape..tnjk perangai sbnr aku rse lg ok n org dpt mnilai kite ni drpd yg nk cntrol2 bgai lg2 dpn laki..konon nk ayulah..eh wth..poyo je..lntk dowgla nk nmpk pon..xdela trime gelaran COVER CUN OR PROPA OR MINAH PALSU KAN? i think if we as a girl act naturally without cover do it anything is more beautifull n funny when guys see :D.sbb ape,ble guys tgk cm mkn gelojoh or wht mmgla nmpk x sopn kn..or something else..dier akn trgelk n say mcm2la gf dier ni..tnpa rse malu..sengih kt gf dier..n say something funny word to his gf..is it look cute rite??kite dpt tgk dier sengih n ketawa dier yg wt kite rse happy ble dier tgk habit buruk kite..wlwpn kite akn trmalu sndiri,tp xpe..dpn bf kite..naa....dr sini dpt tgkla keikhlasan dorng tu kt kite..btlkn??dr kite tnjk perangai buruk cm girls r smoker..do emrassing job like sex..or fucking people in front of public or something look like people will see us in emrassing way.malukan dr cm tu??lps ni laki-laki sekalian yg nk wt aku jd gf dowg,pkr2 dlu habit buruk aku tu kalau korang nk malu jdkn aku gf korang..nk ke korang tgk aku tido trnganga dlm kreta korang??of course malukn...haha..so ade aku kesah ke kalau korang nk reject aku psl hal ni??
am i care??

ok...balik je smpai jb my mum amik...ngee...mum..i miss you a lot okies...pstu balik dpt buke gan fmly aku..abg aku pon ade..so bke sme..tp feeling lainla kn..sbb aku x pose..hahaaha...cm biase je..dlm bus td pon x berkesemptn nk mnum air..siap dah beli air au...haha..lega giler dpt balik..relax..ngee..lps ni nk tggu membe2 aku balik..n nk bke pose gan dowg...haha...pdhl x pose pon..nk ajk buke pose lak..haha..xpela..rndu dowg sume..so guys jgn lpe jnji kite ok..aku tggu korang au... :) kalau x dulu mse ade couple tggu dier balik cuti..tp kali ni tggu bestie2 balik..aku rse yg ni lg berbaloi kot aku tggu wlwpn perasaan balik cuti mse ade couple dlu berkobr giler sbb nnt dpt jmpe gn bf trsyg..yurrkkkk!!!! i think i dunt need it anymore i guess..tp skrg biase je..haha..xpela aslkn dpt jmpe mama..wiwi...