✘O✘O
about entry follow home

tag lagi...curi2..
Rabu, 27 Julai 2011 • 3:14 PG 1 PANDA
1. adakah anda rasa anda hot?


mmg tak lah...asl lak...ble mselah aku hot sehh...

2.update wallpaper pc/laptop yang anda gune sekarang?

3. cerita pasal gambar ni?

nama dier saya nk rhsiakn takut korang search lak kt google..haha...amaran tegas..jgn rmps dr aku...ikot suke kau lah nk ckp muke dier x hensem..jnji aku bhgia..haha

4. kali terakhir makan piza?

tak ingtla..x silp last mkn gan abg zali n kakyan kot...ha..cm tu la..

5. lagu terakhir anda dengar?

firasat by marcell...aku suke dgr...sbb tringt dier...x slhkn..juz dgr lagu faveret dier wlwpn dier bkn milik aku lg.

6. apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?

baru nk mulekn keje bel 260 aku ni..n cr article yg lecturer suruh..huhu..

7. selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?

mira,mieya,adk,muncit,giler,oi,awk,sewel,lea
and adek...hehe...


8. tag lagi 5 orang yang nak kene tag?

tag ni pon aku amk dr membe aku..zarith...so,spe2 nk jwb..jwbla..lgpn membe blogger aku yg trdkt ni bz..n dorng x rjin bkk blog cm aku.acecece..haha..

9. sape orang no 1 dengan anda?
mak saya lah..err...btl ke aku jwb??

10. katekan sesuatu kepade orang?
hi.tu je...haha..

11. adik dan kakak anda ade ape2 hubungan dengan spe2?

akk aku dh kawen..aku xde adk..akulah adek..meh aku jwb...korang dh bce blog ni..so..korang tawkn..lu pikirla sendiri! haha

12. kata-kata cinta kepada kekasih mereka?

spe??akk aku??utk abg ipar aku...abg zali..jge kyan baik2..jge que n bakal baby baik2 ok..bimbing kakyan btl2..jgn pkai pembaris pth au..err??haha (mmpos klw akk aku bce) aku kn adk...ok..utk spe couple aku..try phm diri aku..bg pluang utk aku..n aku akn try phm kau..wlwpn kau nk ckp aku x cbe nk phm kau..tp kau slh..err...ape aku melalut..cm nk msok cite lme je..haha...ok lpekn


13. berikan 5 fakta yang anda tahu mengenai orang yang rapat dengan anda?

1.dorang kte aku garang..haha
2.diorang ckp aku sewel..kple x btl..apekah...haha
3.hari2 jmpe korang..kt kelas n mne2..dh 1 kmpus..membe2 aku yg lain,nnt jmpe ok..
4.ble aku jarang ckp n jarang gaul dgn diorng..adela nnt ckp aku lpe kwn..susa bru nk cr..err..apekah...ape2 jela..
5.so guys..be nice to me...n aku nice gan korang...agagaga