✘O✘O
about entry follow home

Hangout and HP 7 ;) SUPERB!!! 6 STAR
Rabu, 20 Julai 2011 • 10:35 PTG 0 PANDA



yup2...aku dah tgk cite ni...hehe...finally...abz gak aku tgk cite harry porter ni..ending dier sgt menarik sekali...superbb...ngeh2...korang tgk sndirila cite ni..klw aku dah ckp cm tu kn..x rugi pon klw korng tgk..mmg best..n rugi kpd penggemar citer harry porter yg ketinggln nk tgk..xpe..korng bli vcd klw da kua k..haha..td aku ge tgk kt city square..gan itu budak bernama dhiyauddin a.k.a ron..hahaha..kebetuln je aku nk tgk wyg ctr ni..sbb mse pgi smlm dier tye aku kt mne..n bla3..then...ajk kua...tgk wyg ctr harry porter..dier pon x tgk lg..so..ape lgkn..aku mmg nk tgk giler cite tu..so,udin amk aku kt uma..lme giler x jmpe dier..since aku blm couple gan ard lg aku da jmpe dier..(eh asl ade nme mamat tu lg??) haha..udin superb! dier amk aku kt uma..haha..kitorng kua ber 3 gn membe dier..aku sorang girl..haha...cyekn?? jln2 je gn dier..x lepk pon..tgk wyg,then dier anta aku balik..bgos..tkot mak aku mrh..hehe...din..aku kua pon aku x ckp aku nk ge mne gn mak aku..haha...smpai mak aku msg aku kt mne..hehe...aku juz ckp kt nenek aku je..tp td kua kau sempt tye psl mmt lahabau tu kn??dier sgt useless..nsb ko x tye byk sbb kau taw aku x ske n yg xlh bla ayt udin "yela..adrian tu kn ade rupe bole je tuka2..sbb dh bosan.." wth -.- x superb pon dier tu weh...celh gigi je la..bkn hotsetuf mne pon..hidong kembng cm rie ckp..wlwpn aku ske idong tu dlu..haha..

dlm wyg time tgk cite hp 7 ni..adoii..mmt ni..mcm2la..siap leh hfl mantera hp 7..ade je suare dier gn membe dier..mcm2la..ckp psl tu la...ckp psl ni la..adoi...kelaka kdg2..pstu gan apek sebelh aku lak leh btok2..mnguap mcm ape..x reti nk tutup mulot pe..sket ati tol..urgghh...tp pape pon aku ttp enjoy tgk movie gan kau udin..dgn dlm wyg tu aircnd sjuk mcm nk giler..mseng2 tggu ble cite ni nk abz je..haha..ni bru tgk harry porter..klw tgk cite transformer tu..ha...bpk lg lme dr ni..elak mseng2 kejong..haha..smpai ko kua wyg leh penin..haha..cian kau...mseng2 kesejukkn..kua cs sume lega...pns balik..jln pon da mngeletar mse dlm cs..mcm2 story dgr dr dier..haha..psl life dier kt sne n alin dier :) kua gn aku dier lh x ckp gan alin..ape seh mmt ni...klw minh tu taw..nth apela jd..adoii..lain kli kua bgtaw alin tu..ko ni pon..yg pntg...muke kau mcm ron kwn harry porter..aku xnk ckp..nnt mesti ko ktwekn aku..hahaa..nk tgk x persamaan??meh aku tnjk


smekn??mate je la..haha...aku selalu tgk harry poter, ble tgk ron aku tringt ko taw..sbb muke ko sme..haha...agk2 bole kn aku ajk dier brlakon harry porter versi melayu..haha...spe nk jd yg xde idong tu??xkn aku??haha...aku kn director..mne leh...

(seyes vondelmort dlm cite tu mmg annoy...giler...aku bnci giler..DIER SGT3..JHT..haha...)

n this is mamat dhiyauddin yg aku mksdkn tu..


ha...aku curi pic ko dr myspace aku yg berkurunnnn abad tu..haha...jmpe gakk..(mmgla jmpe sbb fren aku x rmai kott) gmba ko yg hottt sekali..haha..nseb ko xtaw blog aku kn..klw x mmpos..haha..malu aku..fyi..guys2...mamat ni da ade gf ok..nme alin..so,jgn cbe nk ckp "couple gan dierla" haha..memey dop la..membe aku ni..gilerkah..(mcm ade je org nk ckp cm tu..aku je yg perasan..haha) ok..done!

ni la pic aku yg syok sendiri yg sempt di amik oleh aku..haha


pleasing wif my syg mr x! *mte aku berkelipla! xlawa..haha


situasi kedua...didlm kereta udin..haha...aku kt seat blkg ok!mcm bos pon ade (sdgkn membe dier ade kt dpn sbb tu aku kne ddk blkg -.-)

p/s:aku admire hermoine dlm citer tu..sgt sweet ye...saya nk jd pndai n sweet seperti dier bole ^_^ *muke "angle"