✘O✘O
about entry follow home

his apologize =')
Rabu, 6 Julai 2011 • 12:14 PG 0 PANDA
"Mira.I Mohd Ardian Sha nak mintak maaf dekat insan yang bernama Mira roslin.I tau I salah,I tau maybe u tak maafkan I.I tak berniat nak sakiti hati u.I tau u mesti dendam dengan i kan.takpa.i rela.i pasrah.ni smua salah I.Doakan i berjaya dalam hidup and you jugak.And i nak mintak maaf kalau our relationship kita berakhir macam ni.If u dapat maafkan I tu pun dah kira bermakna buat dalam hidup I.I mintak maaf sebab I u jadi macam ni.Dari lubuk hati I ni memang i tak berniat nak buat u smpai macam ni.tapi apa kan daya,I just manusia biasa.punya kesalahan yang orang boleh nampak.Please..cheer up ok..walau takda i.i tau u boleh cari lelaki yang lagi baik daripada i. jangan sedih2 ok! chayok2 mira! :')"
-his word-

problem aku sekrng knp dier baru skrg nk mnx maaf gn aku??knp x dr dlu mse dier lpskn aku??aku xpstila dier mnx maaf gn seikhlas hati or juz nk mnx maaf je..cm aku xnk maafkn dier tu blkg cite ke kn yg pntg dier da mnx maaf gn aku...mngknla..tu nsb baik aku maafkn..cbe aku x maafkn dier,msti dier x keshkn..tp knp dier nk mnx maaf kt aku??ape sbb??ard suke buat aku musykil..tp kire da bruntung dier da mnx maaf gn aku n sedr slh dier..sbb dier aku jd cm ni..then yg slbhnyer aku xlhla nk brtaw apekn...tp aku mmg tk psti dier mnx maaf dgn seikhls hati ke x..bia la kn..yg pntg,aku x kcw life dier..n kami ade life sndiri..ngeh2..tp aku sedih cktla sbb baru skrg ni mngkn dier da bole lpskn aku dgn spenuhnyer...sdgkn aku x bole lg..hoho...xpe..lme2 nnt kau bole jgk k mira..kau bole..ade jodoh tak ke mana..cayela..kau kne selalu berdoa k klw bg kau dier yg terbaik..even dier pnh sakitkn hti kau..tp seyes aku trharu sgt sbb dier nk mnx maaf gn aku..huhu..ok stop it..