✘O✘O
about entry follow home

curi dari ZARITH hehe dh lme x jwb soaln cm ni..
Sabtu, 23 Julai 2011 • 5:24 PTG 0 PANDA


apekah profile picture anda di FB?



pic nie masa lepak kt bazar karat..hehe



Okay, sila on webcam anda dan sile upload gambar terkini anda menggunakan webcam. sebarang kegiatan edit-mengedit adalah dilarang sama sekali.
amik kau gamba lom mandi aku bagi..lawakn...dah kol 5.27 pon x mnd lg




sekarang sila upload gambar anda yang paling hodoh.

hodohkn??muke lom mnd..hahaaha


sila upload gambar anda bersama si DIA.



dah bacekn ape aku tulis tu..so,aku xde si DIA yg bertakhta di hati aku lg..haha..


sila upload gambar anda bersama rakan baik anda



1.jun~~dier mmg kawan aku since tadika smpai skrg..sbb tu la still baik n story2 wlwpn aku jauh gn dier..cite gn dier best..kdg2 dier phm...kdg2 dier juz dgr je aku ctr..sme gak dier..ske cite kt aku..haha...
2.emel~~selalu kongsi hal n sewel bersama..mel.ko trbaikk kdg2 ko pelik..haha..kau jantan aku mel...hahaah
3.aida n ain~~smpai skrg kalau aku ade hal pling besa aku still kongsi gan dowg..kt matrk aku selalu kongsi cite gan dowg sbb dowg ex roomate yg paling aku syg..:)
4.ima~~roomate sy yg merepek2..ha3..ima ni pn kdg2 selalu wt aku sedr gan keslhn yg aku wt..
4.nik~~dier ni membe aku ..ske story2..tp xdela sgt mne pn.yg pntg aku xde pape pon gan dier...juz kwn..selalu gado gan monyet ni..err...-.-
5.rie a.k.a yam~~dier ni membe aku since sekola..kejp rpt kejp x..haha...sori der kalau aku skrg wt kau terase ati n gdo gn kau..even skrg aku jrng lepk n story2 gn kau..tp kau ttp membe aku..sori klw b4 ni kau trase ati aku xltk pic kau..tp kau x nmpk ke kt sbelh ni ade pic kau...aku selalu ctr hal aku kt kau..tp skrg aku rse klw aku ade mslh,aku xnk cite kt kau..sbb kau selalu je dgr..n aku rse mslh aku remeh...so,aku lh selesaikn sendiri n aku lh pndam sendiri..xpe..aku xnk kau ckp aku baru susa cr kau..pstu ble sng aku lpe kau..tak mo ok.


sile buka apa-apa search engine ( Yahoo Search, Google Search etc ) dan search image untuk nama anda. dan sila upload gambar pertama yang muncul di senarai keputusan carian itu


sila upload gambar kegemaran anda


suke pic ni sbb nampak giler mata coklet aku..n nmpk cntik sgt haha..puji diri sendiri xlh bla...



yang terakhir, sila upload gambar pemandangan yang anda snap




pic ni akk aku yg amk bukn aku..haha...tp tmpt ni gak aku selalu pndng tiap ari kt sne..