✘O✘O
about entry follow home

yeah mann ;D
Isnin, 13 Jun 2011 • 5:47 PTG 0 PANDA
BOYFREN LARI TAK PE..

aslkn jgn family lari dari kiter..yg pntg the most is..jgn mama aku lari dari aku suda...ha..x ke naye aku...so..aku masih still bernyawa klw mama aku still berada disisi aku.. so,hargailah pengorbanan ibu bapa korang selagi dorng masih idop..angp they all pon penting cm kowg anggp couple kowng penting tu..(pdhl xdela pntg sgt couple kowng tu).,.sbb pe..they all je yg paham perasaan korang cm ne n they all akn sentiase bersama gan kowang mase sng n susa..kte milik dowang buat selamanya..parent first! allah alwayz first in ur heart! ;D

P/S:kpd dak2 yg sebok sgt cintan tu..ha..ingtla..mne lagi penting..jgn nk sebok cintan sgtla kn..bkn aku jeles sbb bf aku tglkn aku..kowg tgkla frust2 cr gak family kau..barulh hegeh2 nak happy bersama family..kn tu lagi bagos..tgk aku da terkena btg idong ak sendiri...lbh baik kau cintan kat parent korng tu lg berbaloi..bole membawa ke akhirat (dh cm ustazah dah aku ni)