✘O✘O
about entry follow home

.realize. ;')
Isnin, 27 Jun 2011 • 2:50 PG 0 PANDA

after for all of this thing happen,aku sedr sume...thanks to aida for give me a really2 good suggestion ,opinion and idea...thanks aida...kite akan buat semua ape yg aida ckp tu...think twice..think positive..and think naturally...jgn gelabah..jgn cpt x tentu hala...be cool..tu je yg aku perlu...pkr ape yg akn berlaku if aku nak buat something bodo tu..

angp x pnh knl,angp x pnh wujud atau paling senang,anggp dier da mati..abz cite(agk kasar kot) abz da susa sgtla kn..klw jodoh jumpe jgk gan dier...tu je..x yh mnx pngn org...kau bole je pkr sendiri cm aida pkr tu mira...cume nk x nk je kau pkrkn sume tu...pas ni,kau xyh nk berpegng gn pndpt org,try buat konklusi sendiri base on pandagn yg kau dpt tu ok..think forward about this mira..kau masih bole nak mngila...tp bnde ni je kau xlh nk mngila n merepk lg ok...u go girl..prove to aida k..kau x yh nk sebok nk cr pngnti..jgn gelbh sgt..aku taw sblm ni kau mira yg desperate main amk je...but now kau lain...kawal diri kau tu mira..ingt tu..cm b4 ni kau ckp,kau ade mama yg kau syg,even kt cni kau sendiri and ade kwn2 je,angp kt cni mama kau ade..x mati au klw xde dier pon..kau bole je troskn hidup kau tu..

lately ni je kau cm jiwa kacau even dier x bwt pape pn..bia kn dier tu...dier ade life sndiri da..dlu mmg kaulah life dier...but now dh lain..masing2 ade life sendiri..cume dier ade org baru dlm life dier..bia kn..let him go..asl kau susa sgt nk lpskn dier...bia je la..mcm xde jntn lain je..ye aku taw dier mmg the best among ex kau yg lain...n mse tu kau baru je nk bg cinta kau spnhnyer...mmg susa la kau nk lpekn..its ok...mmg kite susa nk lpekn org yg kite syg..tp kite perlu buang dr syg dier..nk buang dier dlm ingtn kte mmg tak bole..kau bole la mira..byk cara kau bole jd norml balik dr jiwa kacau ni..hihi..(cm kronik sgt je) pape pn kite mesti ikhtiar utk buat semua ni...kite kne redha gn ketentuan tuhan n trime gn hati yg trbuka..pkr sejenk if jiwa kau kacau lagi..ard kenangn kau...kalau nk ingt balik mse kau gn dier x slh pn..=) tp pas tu xya la kau rse cm kau nk dier balik n nk dier trime kau balik..angp dier x kn trime kau..kau tak ingt ke dier ckp dier da xlh nak syg kau mcm dulu??lupe sume tu??kau mnx second chance pon dier jwb mungkin xde sume tu...ha...ape lg,asl kau nak dier lg?

rmai yg dah brain wash kau mira...cume kau je degil...pkr bende yg xkn berlaku...kalau ade jodoh x ke mne...sebok sgt pelik asl dier x cr kau balik..asl ard diam gan kau je...mne jnji2 dier gn aku sblm ni..biakn je pe dh jd tu..xyh kesh sgt..mesti dier klw bce blog aku akn ckp...sngkn aku nk lpekn dier sbb nth2 aku kt cni da ade org lain..eh lantklah..xde hak kot..dier cpt cr pngnti n dr situ nmpk sgt dier yg nk sgt putus gn aku n dier yg byk slh..aku kt cni stay cool n steady..xde pngnti pn xpe dier yg last...aku xde sebok2 nk cr pngnti semate2 nk lpekn dier tros...sume tu bole hilang je kot..tp,dier ttp the best dlm ati aku..mmg aku x tpu ard mmg masih dlm hati aku...mmg aku setie gn dier je..mesti korng akn ckp asl aku bodo sgt nk pkr cm tu...xpela...n yg pntg aku kne ingt je ape yg aida ckp kt kau...ok mira..kwn2 kau sudi dgr mslh kau..tp jgn topik yg sama...dorng akn cpt bosn n rse mnymph gn kau..n fedup gan kau..bia kn dier gan life dier...kau tak yah nak rse kau rse x ok bile tgk dier ok...jgn nk pkr yg bukn2la...nk ge bomohla or pape je la..kau kne buat if dier heppy,kau pon heppy dgn seikhls hati..buang yg keruh amk yg jernih syg...i knw u can..juz be cool..dier akn snyum if kau pon tompang gembira...kau jgn angp bende yg kau nk tu spt magik..cm ape kau nk,mngkn trjadi n akn tunai harapn kau tu esk..ish..spe x nk kn cm tu..sume nak..haha..so mira,kau jgn tak caya gan ketentuan tuhan..allah maha adil...=) tuhn akn bantu ape umt dier nak n akn beri gnjrn if kte sentiase bersaba gn ketentuan yg dier tentukn..cume kau kne lalui sume tu dgn hati yg tenang..mcm mama selalu ajr kau,kite kne saba...saba dan teros saba...kau perlukan semangat yg kuat untuk teroskn semua ni n hidup kau mira..

p/s:bwt mse ni,pndgn aida yg the best..rating....3 setngh star sbb aku x cbe lg..;D