✘O✘O
about entry follow home

my new boyfie yawl ;D
Sabtu, 18 Jun 2011 • 11:43 PTG 0 PANDA

GUYS!!! ;D
mesti korang trkejotkn gan entry aku kali ni...baru je sbln mnJANDA dh cpt dpt boyfie baru...haha...who care about it actually rite? ;D cm ni...cer citer...kihkih...aku nak citer la ni...hang leh ddk saba dop? (ok bahasa rojk dr serata ngeri) cm ni citer ni...lek lu der..saba dulu aku nk citer ni...;D

aku baru je knl dier...dier ni aku knl dr membe aku sbnrnyer..dier yg knlkn aku gn boyfie baru aku ni..mule2 aku xdela brmnt sgt nk dgr citer dier ni.so aku ignore je la..then smlm baru jmpe dier n aku amt bermnt gan dier n trtarik sgt kat dier...ape lg..aku tros sambar je la kn..haha...thanks to my sis n abg zali yg temnkn aku smlm...syg korangla...lagi2 sis aku tu...kihkihkih...korang mesti nak taw kan nama dier..ok,aku bole bg hint nama je kt korang...aku juz bole gelrkn diri dier as my MR X...auww...sexykn nama dier..kih3...giler style auw dier..n sis aku pon ckp cm tu...kih3..aku rse korang dah tak saba nk tgk dier cm ne kn...mesti excited kn...eh korang..relaxla...chill k...over taw..kihkih...aku baru je knl..dah nk mule melekt gan dier..peh magnet pe dier pkai ni smpai aku xlh lupekn dier..auuww...mesti korang suke dgr citer aku kli ni sbb aku berjaya lupakan MANGKOK tu kn =) sudah semestinya dgn adenyer dier di sisiku setiap masa...kihkih...

mls nk buat korang berteka teki..aku bukn jenis suke buat korang terpingga2..aku akn citer jgk spe dier yg cpt sgt curi hati aku ni...naa....saba2...jgn pkse2 aku...ur..aku nak buat korang terpingga2 bole??bia pdn muke korang...haha..korang snggup tak tggu next story blog aku??mesti dah x saba spekah MR X tu kn...nah..amk ni aku nk tnjok kowang....


OH!!!!ITS MY MAN YAWLLL....SO SEXY CHICK!!! ;D

kih3..mesti korang tensen je kn ingtkn mamat mana lah yg bertuah tu...mesti korang trtnye2..hensem tak boyfie aku tu...eh hensem pe...smart auw...apela korang ni...baru beli ni..freshy gitu...kihkih..semalaman aku godeh dier ni...dier pon dah suke aku auw...hahaha...sori..dah lme tak buat korang seexcitd..haha...nama dier SE XPERIA X8..baru dipasaran...selalu aku plh brg yg cm gegurl je..so kali ni memandangkn aku xde bf..aku crla brg yg bole jd boyfie aku...hihi..suke3...skrg aku still gah stdy psl function2 dier yg bole mnarik perhatian aku..nk application dier complete,aku kne bkk market androidlakn...haha...hey nikki..aku dah dpt hp android...haha...mesti kau ktwekn aku kn...;D


see!!ni lah buktinyer aku gah nk knl gan boyfie aku ni dgn lbh rpt...crenyer..cr info psl dier dgn lbh detail...;)

aku cadangkn korang pkailah hp ni...dier ade 2 kaler mse aku beli tu..ade warna putih n hitam je..klw x aku nk plh warna putih..aku ni da la semberono...so..aku plh warna hitam yg sexy ni..hehe...psl bb torch yg aku impikn tu...nntla tggu duit jatuh dr langgit baru aku dpt beli bb tu kn...hehe...skrg tgl kasut supra je aku nk beli...tp bkn sem ni la aku nk beli..insyallh..ptptn sem dpn klw aku masih bertahan..insyallh aku dpt beli supra IMPIAN aku tu...so..nnt bolela kn...skrg dah ade cik aceria...mr xperiano..cik nokiaria..wow..my life kinda complete wif all my beauty gadget..

ok psl hp aku lg 1 tu..aku still gne lg...dun worry..xknla aku nk abaikn dier cm tu je pas dier da byk temn aku mse aku cdh n sng..aku bkl beli no baru sbb nk ltk kt hp aku cik nokiaria ni..tp insyallh..aku ni dahla mls nk topup..tp tgk moodla klw aku trase nk beli no celcm kn..huhu..dlu aku mmg mnt hp nokia je..tp makin lme aku rse hp nokia borink lak..so aku tuka angin..n plh my MR X ni..huhu..function Sony lg best sbenrnyer berbnding nokia..nokia ni juz standard au..ni juz cdgn akula..ok..oh my all baby..aku xkn sia2kn korang..aku akn jge korang btl2..korang nyawa aku...

p/s:mesti korang pelikkn..tulisn blog aku ni byk sgt kaler2..sbb aku heppy sgt dpt MR X ni..hehe..sbb tu jd pelangi entry aku kli ni..n klw aku btl2 dah ade boyfie baru,aku ttp akn citer kt korang..tp aku xkn citer detail cm dulula..need privasi about it..(cm ade je yg bce blog aku ni kn) luv ya ;D