✘O✘O
about entry follow home

mother's day =)
Jumaat, 6 Mei 2011 • 4:31 PTG 0 PANDA

mama saya comey cm tu..nah mama tu wish adk utk mama...=)

ok...8 may ni mothers day..so ape plan korng nak hadiahkn mom korng??huhu..aku plan ingt nk mskkn mama western food tapi aku x pro lagila nak masak western tu..hehe...pyh tol..ni insyallah je la plan aku kn..hurm2...nnt insyallah dlm mse trdkt aku blaja la gn membe aku cm ne nak wat black paper sauce yg aku pnh blaja sblm ni kn..ingt plan nak watkn mama chickn chop..tp versi style aku la..x sme..huhu..pstu aku kne blaja wat mashed potato jd william potato..aku lpe cm ne nk wat mash tu..haha..tp mgkn aku plan sume ni insyallah senin ni la kot..lmbt bg..haha..nk gak try msk utk mama..nnt x la mama ckp "membzir je ank aku msok food service ni..haha" hrp2 bhn ckupla..da la aku mls nak ge shopping..sbb money yelek..haiyaa...apa mcm..haha..tpkn korang..sblm mothers day aku yg da dpt present dr mama aku..haha..apela kn..pdhl aku yg kne bg mama hadiah..tp aku ade belikn mnyk wngi utk mama..tp xdpt2..bodo akk senior tu...ha..ni present mama bg aku...haha..


tu la broadband yg aku mksdkn..b4 ni broadband aku ilang...cicir kt mcd dungun..mse tu beg aku hempap2 gan beg membe aku..ha..mayb time tu la jtoh kot..ok op topik tu


tgk broadband saya yg cntk tu..haha..ops my aceria...so cute..=)

p/s:da ade broadband ni bole megupdate belog lagi..yehuuu...lagi2 gah cuti ni kn..mmg create strory je la..saya masih setia bersama maxis =DDD lps ni kne jge tol2 la..dnt careless ya babe..