✘O✘O
about entry follow home

balik dungun time..=')
Jumaat, 27 Mei 2011 • 9:45 PTG 1 PANDA


esk aku da start balik dungun..n start a new semester..ok azam nk study hard..xmo ckp kosong punya..betol punya..mau prove sama itu budak..ingt dia bagos ka..GTH...ok..stop nak try benci2 ni..nnt makin kau ingt ok..cm nk lari topik la..haha..ok back to story..aku da start sebok pack barang2 aku nak balik dungun nun sana tu...how exciting is it? =.= xyah nak excited sgtla..huhu..rasa...cm x puas kot cuti..sbb cuti ni aku byk hal..ade masalah..so,x best sgtla..tp kre ok aku dpt relx kt uma..spend time gan mama..even mama x bwk aku kua gi mne2..tp aku x keshla..cuti aku byk kua gan jun je..xkeshla..aslkn dpt release tension aku..tapi aku btl2 mmg nak cuti lama utk btl2 bg aku tng..x pkr psl dier lg..huhu..aku rse kn klw aku da nk balik ni,mesti aku bert hati nak tglkn dier..n mgkn mlm2 cm ni ktorng akn sebok skype smbil dier tgk aku berkems kt bilik aku gan keadaan panas sbb x de kips..tp tu sume angn2 aku je..aku gan dier mne ade pape da..so wat pe nak berangan kn..cm jun ckp kt aku "kau masih sygkn dier mira..sbb tu kau ingt dier.." taw xpe..mmg aku xlh lpe kot..sbb tu aku klw bole nak cuti lg lme..ok stop cter psl tu..

ni balik ni aku kne uruskn utk dpt kemudhn kolej..aku urus sendiri la..balik sne pon aku naik bus so pape sume aku kne sendirian berhadla..ank manja tak ank manja..mama da latih aku.,..so aku kne wat sume tu..lagipon bukn aku sorng..yam akn temn uruskn sume tu..sbb tu mama x kesh..ha..balik esk pon aku gan dier gak..aku,abu,dier n pekgi..masing2 1 bus..bestla..haha..kol 10.30mlm aku gerk dr jb..bpk ah..aku cm sedih lak nk tglkn kampung halaman aku ni..da la aku da jadi ank mnje mama balik..hehe..jgn aku gembeng suda la..xmo..aku kuat!aku anak mama yg kuat yang akan belaja sungguh2 utk masa depan aku dan mama =)kau bolehlah mira..

ok ade brg2 lagi yg lom kems cm kasot..shampoo..bapakla..aku da pening..nak kne bwk byk brg kot..susa cm ni..da la aku kecik nak bwk brg byk2..xkn aku nak suh memebe aku pgg kot..dier pon ade brg nak pgg..huhu..da la kne tompng bilik yam dulu..ni sume pasal nak dpt kemudahan kolej..harap2 aku dptla kemudahan kolej tu..doakn aku k (doa ramai2 insyallah makbul..kui2.)kalau tak dapat elak aku gegr pejbt kolej tu..kau tgk je la..aku gah emo x stabil lagi..ha..elak kne buang kang klw aku buat cm tu *cm kau gud gud je kn..hahah..ok pe..t bole masok kpmbm (harapan kaulah) nnt kalau dah smpai sne,gan muka mamai n x mandi ge daftr..haha..mmg taklah..ok..korng doakn aku selamat smpai n selamat selesaikn semua segala urusn aku yg tergendala yg membuatkn aku mls nak balik dungun tu..huhu..yg pntg aku balik nak jmpe membe2 aku tu n lepak-ing gan dowg2 tu sume n ktwe gan dowg..hnye dowg je yg bole tolong aku dpt lupekn mmt tu..=)

p/s=wtever it is i'll still miss you..=')