✘O✘O
about entry follow home

malu kot..huhu
Isnin, 24 Januari 2011 • 8:12 PG 0 PANDA

haha...pg2 da wt lawak..arini sbnrnyer kels aku kol 10..tp ak still x sedr lg yg kels aku 2 kol 10 sbb kt board stdy aku,kol 8..aku lpe kesh yg kels aku timer dier da tuka..2la pdhnyer x cpt2 tuka timer ape yg kte da taw 2..ni la jdnyer..mlu sndiri..haha...aku pnyela syok smlm kte kels kol 8..then pg2 lg da siap..kol 7 lg..ps2 pg ni rse pelik ah kn..mcm ade je x kne aku ni..gah siap2 2 aku blh pkr something..tp aku xtaw ape aku pkr..mse tgk jadual pn aku rse pelik..kels Htm ni x tuka mse ke..ade ke aku blh pkr cm 2..aku xtawla jin ape yg rasuk aku mse ni..haha...smpai aku sndiri xsedr kot..dlu aku yg akn jwb klw membe2 aku tye kels kol bpe tuka mse ke..ni aku yg taw tbe2 jd blur pg ni..haha...lps je aku da siap,aku stay ah jp kn..mmg pelik ah tgk mne membe2 aku x trcnggak pg2 ni..kak aisyah x bgn lg ke..mne emel..pe sume..mne ain pe sume.tgk xde pn..ps2 aku gan mke rjinnyer aku trunla dlu ingt ak tngu je la dowg..ps2 lh trpkr..enth2 dowg da tglkn aku..haha..pdhl..gah syok dibuai mimpi..ps2 aku dgn slumbernyer tye roomate shi..then..nk taw jwpnnyer dier ckp pe "bkn kels kowg kol 10 ke??" aku da pelik...ha..ye ke..."ye la...sbb shi gah tdo..." mke aku da omg...malu ok..la suda..aku slh time..ps2 roomate sarah lak jwb "aahla..kels korng kol 10..sbb sarah pn gah tdo.." aaaaaahhh...malu kot..haha...roomate shi perli aku skali.."lawa mira arini..rjinnyer ge kels awl2.." aku snyum n dgn mke slumbernyer tros naik ats..haha..dlm ati ni ktwekn diri sndiri sbb malu..bengangnyer..haha...ps2 roomate aku,asma da pelik kot..dier ingt aku trtgl brg ke..pdhl slh time...haha...aku ckpla kels kol 10 la..pnyela rjin bgn awl n siap awl2..haha..kak nurul roomate aku pn pelik sbb dier rse ade yg kels kol 10 sme gan dier n temn dier dlm blik ni..tp dier xtaw spe..haha..aku pn pelik gak kebiasaannyer..blik aku ni ari biase xde yg akn tgl sowg dlm bilik ni mcm klw sorng kels lmbt..mst kne ade gak lg sowg pn yg ade kels lmbt..haaha..korng phm x aku ckp??haha..sorila..blur jp pg2 ni..

abzla time mse aku da tdo suda trbuang mcm 2 je.biasenyer..aku mmg hrgai mse tdo aku ni..haha..aku ingt blek2 blik je nk col ard ctr psl ni..mesti dier gelakkn aku pnyela..haha..tp memandangkn dier x angkt aku col,slmtla aku dr kne gelk gan dier..haha..hrp2la roomate shi n sarah x brtaw shi n sarah..klw dowg brtaw..mmg abzla malu n kne gelak free dr dowg..haha..trpkse mke tebl..2 aku x kesh lg kot..jgn 1 kels taw n kne nganjing..mmg abzla brtmbh malu aku..haha..tp kre naseb baikla sblm ge kels aku da taw..cbe bygkn klw cm aku da ge kt kels 2..then tgk mke dak2 lain kt kels 2 bkn membe2 aku..ps2 col la spe2 dak kels aku n then kte bkn kels kol 10 ke..x ke lg malu klw da cm 2..xpn tggu kt dlm kels 2 ke..ps2 dak lain yg masok..ha...lg2 malu...haha..aku hrpla rhsia malu aku ni xde sorng dak kels pn yg akn taw..hrp2la sgt..elak kne gelak je kang..tp pape pn aku kne sediakn muke aku yg agk tebl 2 utk pelindung diri dr ktwe dowg..haha...k la nk smbng tdo..dpt tdo skejp pn jdla..haha..malu ceptla ilang...haha