✘O✘O
about entry follow home

last day..='(
Jumaat, 3 Disember 2010 • 12:52 PG 0 PANDA
today..last day aku kt kmj ni..aku akn tglkn kwn2 aku..roomate aku...dak kelas aku..sdh sgt2..aku xlh tdo kot mlm ni..even mata aku ni da ngantok nk tdo..tp aku mls nk tdo..cz aku taw aku akn rndukn saat2 ni..pengurusn nk kuar matrk sume da settle..aku yg kne kua matrk ni mmg sngla pengurusn dier..xya kne pape pn..i guest la..tp mmg ye la kn..hurm...esk aku nk ge kuliah..wt last day..2 ari kot aku xge kels..ddk kt dlm blk..trperp..mmg rugi kot mse..huhu..esk last day jmpe kwn2 aku kt cni..so,sje2 la ske2 nk lepk..wlwpn esk aku ge kuliah dgr2 kosong je kn..hehe...sje nk kcw dowg..ngee..esk mst dowg pelik tgk aku.,.n kte..asl x brambus dak ni..haha...so..am i care? hehe...dowg pkse aku ge kels tuto..tp..ak da ggl..wt pe nk ge klas..lainla aku dpt smbng,okla gak kan..tp esk,tgkla mood aku nk ge ke x..tp esk mst dowg tarik tgn aku sruh ge klas..haha..mst aku rndu saat aku kt cni..sgt2..mlm ni aku trpkse edt pic smte2 utk kowg..so..ni la hasilnyr..utk kowg sume..



asl pic ni keck ek??nnt kowg tropongla..haha
ur..ade yg xde dlm pic ni..iaitu..see ni gan sonia..mne ntah fb dowg..aku xde..hehe..yg dlm pic ni ade gak pic roomate aku n kwn yg aku rpt kot sowg..eh cop..perlu ke pic dak yg pkai spek tu??urr...perlu kot..bwt ckopkn korem..sbb ape aku ltk pic dier..sbb aku knl dier dr kmj n rpt gan dier wlwpn skejp n sbb 2 aku ltk pic dier..huhu..pape je la kowg nk ckp..eh..pic aku pn ade..asl pic aku last?ske aku la nk ltk kt mne2..haha..


A3T20 MELAYU STUDENT..chinese mse ni da blk..cz dowg ge solt jumaat..hak3..bodo aku ni..mlela last2 biol da smpai..


mse drama..ha..ni la sume dak2 a3t20...=) cr aku klw lh..dlm kenangan..sorng da xde..iaitu akula orgnyr..


roomate aku..mne ye lg sorng??mse ni dier x ikot..tp aku rpt gan aida n ain..=)

aku akn rndukn saat2 ni mse aku bersama gan korng kt kmj ni..aku xkn lpekn kowg wlw dimana aku berada..aku jnis xcpt lpe kwn..kdg2 je jrng contct tp klw aku jrng cntct bkn bermkne aku lpekn kowg k..insyallah klw umo aku pnjg,ade jdoh..kte jmpe lg skali..AKU AKAN RINDU KOWNG SGT2!!nnt aku akn ctrkn psl kowng kt next story bog aku k..cz lps ni spnh mse aku kt uma..so,kejenyr..update blog n ctr psl kwn2 aku ni..