✘O✘O
about entry follow home

counting day to leave jb
Jumaat, 24 Disember 2010 • 12:39 PG 2 PANDA


day by day..hari aku nk ge tggaunu pn mken da nk dkt...aku xtaw ape feeling aku skrg ni..xsaba ke..mls ke..pe ke...nth ye...cm aku ni kn xde preparation..juz ckt je preparation aku yg da siap...haishh...mne x nyr.. 17/12 bwu aku taw..nk ge nyer 27/12...mak ai..rsau kot..elak x dpt je stdy kang..elak la dr sume 2...aku nk ge stdy kot...haiihh...ya allah..aku harap sgt sumenyr berjalan dgn lancar seperti mne yg diaturkn..huhu..eskla last day utk aku siapkn sume preparation aku 2..ahd da nk gerk..mstla kne gerkn awlkn..dungun tgganu 2 bkn dkt beb..jauh woo...haiyo..mcm ne la nseb aku kt sne nntkn...esk last aku nk settlekn..aku mnx ard temnkn aku settlekn sumenyr urusn aku..mama keje..xkn nk amk cuti lak kn..cian lak mama...xpela..aku uruskn sndiri..nseb ade ard..lh temnkn aku..mayb ge sne naik kreta...but xtaw nk naik kreta spe..kreta adk abg zali msok workshop..sape aku nk mnx pnjmkn kreta anta aku ge dungun?haiiihhh..sume 2 aku serhkn kt abg zalila..rsau kot...yg kyan siot je dier lh kte "spe yg nk ge dungun ge la pnjmkn kreta.." huhu...spe aku nk mnx pnjm..xkn ard lak..haiyoo...gilak ka...huhu..aku juz bg senym kambing je..huhu...rsaula manyak yg x settle lg kot..tgl bpe ari je ni..gan yurn bwu nk byr esk...esk bwu nk mnx cop skola...elak kt skola 2 xde org pntg kang..mampoih aku...haihh...rsau2...ya allah...tgk je mke aku nmpk relax..tp ati ni wooo...rsau...haiyoo...aku hrpkn ard je skrg ni utk temn n anta aku settlekn sume urusn aku 2..help me ye syg..hee..<3

bju2..xkems lg..aku ni mcm xnk ge ke pe..haiyoo...brg2...aku bli ckt je..cz mama kte brg bli kt sne..aku pnye wet bank pn da tgl bpe je..nnt shopping mmg abz..mama gan ard da bpe byk kli pesn kt aku..smpn wet aku 2..haa...aku smpnla...hehe...kesian mama aku..aku nk ge dungun ni,wet dier lak xde..gji dier lom kua lg..ps2 gan tabung haji yg lmbt proseskn gji mama aku 2..kesian mama...akk aku...aku mls nk mnx pape..lgpn mse aku matrk dlu..yurn dier yg byrkn..xkn kli ni aku nk mnx lak..byk gler kot akk aku da bg..gan suppot dier 2..haiihh..dier laki bini la yg byk tlg aku..nk ge uitm pn dowg handlekn..tq 2 kakyan n abg zali..=) abg aku??org sebok nk tunang..mcm 2la..bkn nk anta aku ge sne..sebok nk ge mne ntah..x support adk lngsong..klw aku brtaw kak ila confrm bsing 2..gf dier 2 wat pe..cm tunggul..lbh baik replacekn gf dier 2 jd kak ila..fuh..mmg 100% support dier bg kt aku..abg aku mmg dr dlu..mse aku msok matrk dlu pn mne dier pnh anta or jenguk aku..pdhl matrk kt joho au..dier ni akn amk kesh psl keputusn aku n nmpk aku ade couple ke pe ke..klw trok mmg abzla dier downkn aku..jhtkn..2la dier yg sbenrnyr..bkn aku nk burukkn abg aku sndiri..mmg hakikt..nk bg support pn..tngu org pkse,bru dier bg support..ak nk bia dier seikhlas hti..xde org nk pkse2 bg support kt aku..ok..tutup story psl abg aku 2..aku rsau je urusn sume ni x siap..adoii...penin kot..hiishh..hrp2la sume berjln lncr..klw sume da settle hati ni jd tenang woo...hrp2la sume settle esk..


-END-