✘O✘O
about entry follow home

bye kwn2...i will miss you all
Rabu, 1 Disember 2010 • 5:13 PTG 1 PANDA


yup..da tbe msenyr aku kne keluar matrik..mmg tramat cdh..tp matrik da bkn rezeki aku lg nk bwt cm ne..ak mmg x sesuai lg gan matrk..mmg ak da agk dr dlu..ntahla..mayb bkn rezeki aku..da trtulis da..redha gan qada dan qadar yg allah tntukn utk aku..mngkn perjalanan aku bkn terhenti smpai kt cni je..ade lg kejayaan yg bkl dtg kt aku..cume ak kne sntiase brtwkl..brusaha..dan menati dgn hati yg sabo..xpe..aku redha dgn ape yg allah tntukn utk aku..

knp aku ckp cm ni..smlm result kua..n ak dpt result yg agk menghampakn...sgt2..ak trget 1.55..tp bkn rezeki ak kn..ak sangkot kt ekonomi aku..mmg ak xske ekonomi..yela lgpn ekonomi paper akhr..then mse 2 nk cuti sem tros..ape lg..hepykn..hu2..hepy aku mse 2 mmg mlampau..smpai paper ekonomi ni la hasilnyr..huhu..my mistake..ckp gan mama pe sume..aku mmg rse berslh sgt2..kt mama..tuhn je la taw ape aku rse..aku da xlh nk pth blkla kn..da ketentuan..nk x nk..kne trime..

aku klw blh nk stay lg..yela..dulu mmg mse mule2 nk kua nk kua je..last2 emosi aku stabil..smngt blaja dtg..cume usaha aku je xckup kuat..klw ade rayuan..mmg aku nk wt rayuan..tp da xde rezeki..aku tgl amk borng berhentila..namun sume ni da jd pengjrn bwt aku utk lbh brusaha..mmg kalini tmprn kuat kt aku..gler2..wlwpn aku da ggl nk pnuhi impian mama utk tgk aku berjaya..tp aku kali ni btl2 akn jnji gan mama aku akn bersungguh2..utk dier..aku blaja utk dier..aku nk dier tgk aku berjaya utk dier..wlwpn yg akn berjaya adalah aku..bkn dier..tp aku akn tebusi balek kslhn aku tu utk aku perbetulkn demi mama aku..

kejayaan aku bkn terhenti disini aje..aku xkn cpt putus asa..aku terima semua dugaan aku ni dgn tenang..wlwpn dowg tgk aku heppy..ktwe trbhk2..pdhl aku da kne kua matrk..tp dowg xtaw hati aku ni..trmat cdh sgt2..cz aku xdpt nk smbng degree..xkn aku nk sdh je kn..nges mcm nk gler..ape hsilnyr klw aku cm 2..bkn klw aku nges,on the spot dier tuka result aku jd 4 flat..

semua org heppy dgn kptsn dowg..jles lak aku..geng2 ak sume brjye..bygkn..dlm kels..aku je yg ggl..mak ai..nthla..sylibus dier laju..aku x dpt catchup..dr dlu lg..aku ni mmg jnis xlh blaja laju2..kne slow2..klw aku push diri ak ni..mmg ak tensionla..aku xlh pkse diri aku kn..aku sdh bkn keseorngn..tp aku ade kwn2 aku yg kt cni yg slalu gan aku..pjuk aku..kak ila..idol aku..yg slalu bg skongn kt aku..pjuk aku..my ard..pn ade kt aku mse gah cdh..pjuk aku..bg smngt..idea..mcm2..thanks syg..luv u..mamala the especially person yg pjuk aku,,,coolkn aku..slalu klw aku ggl..mst mama xde dsmping aku..tp xpela..mama da doakn aku dr jauh pn da ckopla..aku xnk sdh2 dpn mama..

wlwpn mama tgk dier cm ok je..tp aku taw..hati mama cdh..tgk aku ggl..adik mnx maaf mama..adk da jnji gan mama adk tp xdpt kecapi..tapi adk jnji gan mama kli ni..adk xkn sia2kn hrpn mama..klw dpt mne2..kli ni hjt adk kne btl..da xnk homesick2..xnk pkr kua je.aku klw blh mcm nk trjun bngunan taw cz aku xdpt kabulkn impian mama ni n da wt mama kcewa wlwpn mama x tnjk dpn ak..tp aku still ingt tuhn lg..mseh ade iman yg kuat..mama klw ak col pn..mama try wt suare heppy kt aku..dier xnk aku resh..cdh..dier phm prasaan aku..mama segalanya bg aku..tnpa mama kt sisi aku,aku xtaw aku akn jd ape..klw mama da xde..mcm ne la aku nntkn..cdh cgt2..rse cm x snggop nk blk jumaat ni jmpe mama..brdpn gan mama..hurmm

kwn2 aku kt cni..wlwpn knl bwu 6bln..tp cm da knl lme..cm da lme da knl..lg aku kt cni ade geng aka band aku..haha...iaitu..ilyan,mun,hajar,zira,pieqa,ain,raihan...ktowg mmg da rpt..mule2..mseng2 dr couple2..then sume gabung jd 1 geng..best..knpla aku last2 bwula rpt2 gan dowg ni.,.knp x dr awal??cdh cgt..gan roomate aku..aida...ain..pn rpt..mken rapat..ctr2 pe pwoblm sume..new bf pn ctr..hee...tdo gan ain...haha...kcw2..mmg bestla.

kowng..aku xkn lpekn kowng..aku syg kowng sgt2..mcm aku syg kwn2 skola aku dlu..klw ade jdoh..kte jmpe lg..nnt insyallah..klw ade mse..aku dtg kmj ni tgk kowng sume k..kmj ni aku xkn rndu..tp kwn2 aku kt kmj ni aku akn rndu..ape yg da berlaku kt kmj..suke duke aku kt cni..sume aku akn rndu..