✘O✘O
about entry follow home

kelas teori...zzzz....
Sabtu, 24 Julai 2010 • 4:53 PTG 0 PANDA


arini amt bosn d kels teori..xde kwn..ggrrr...td pg pakcik van yg amk aku tu blh terbabas nk amk ak kt uma..peh..bpe kali dier terbabas kn..sakit ati aku..akk ak blh ktwekn aku..n my mom plak blh mrh aku cz aku x tngu owg tu kt dpn gae uma aku..euw..x kuase ah...cm owg bodo je tngu dpn kn..ggrrr...then ble da msok dlm van tu,pakcik tu blh tnye aku "no uma awk bpe?" aku jwb ah 18..then pakcik tu ckp.."owh..ingtkn 13..."pstu dier tgk bku list plajar, then dier ktwe. bodo tol pakcik ni an..sabo je..then ble da smpai pat IMBR aku tngu ah nk msok kels kn...pstu aku terperasan sowg mamat cne ni..ensem..haha...flirt ckt aku jdnyer..then aku tgk dier cm stong pn ade..tp x ah..hehe..aku da snym sowg2..pstu ade mamat yg naik 1 van gan aku muke dier cm abg kecik yg sial tu..ggrrr....cm nk sepk je muke..tpkn muke dier nmpk beso..suare mak ai cm x ssuai gan mke dier...hehe...cit pndai tol aku ckp kn...okla aku ctr part kt dlm kels teori...aku ddk gan dak cne laki..dier tnggi..beso..kasot dier paling aku x thn skali tgk..cz kasot dier cm kasot aladdin..huhu...td ddk gan dier mmg cm siall...aku da la bosn dgr crmh tu..yela mne x bosnnyer xde kwn..sume tgk umo ats2 la yg rmai..klw ade yg sme umo gan aku bpe kert je..kowg mst nk taw knp aku ddk gan dak cne tu aku ckp cm sial?dier blh tgk aku trtdo..ok ah aku x keshkn..cz aku klw dpt tw ade yg tgk aku,otomotik aku akn tersdr jp..aku xtaw ah np blh trtdo..mayb ade ekon..pdhl,aku da psg earphone dgr lgu au..issshhh3...then pling aku germ gan dak cine ni kn,dier blh hentak meja ape lg aku trpranjat ah..fuhhh...trime kasih cgt2...klw aku jmpe ko lg mmg nk mkn penyepak cute aku ni..ishh..sial tol dier terperanjatkn aku kn..aku sowg je dlm tu asyg trtdo..abg tu ade gak rse ngantok..tp x ah cgt kot..aku pn x cgt kot..haha...ctamah tu ok..tp ade gak bosn coz xde rest 5mnt jp..ish2...klw gan ckgu kels kpp ak dlu tu ok..bg rest jp..yg ni x,x benti2 pm..wlwpn juz 3jam je,tp bg ah rest bpe mnt..apende ah owg tu..

then mse balek plak,aku naik van owg pakcik lain yg bkn gan pakcik yg amk aku td..aku naik ah van pakcik tu..dier ckp blek ne aku ckp ah tmn jhr jaya..dier blh kte gan aku..kt opis ke..aku da blur aku ckp tmpt sme..then pakcik tu ckp.."yela...kt ne.." adoi...bengang kot aku..tp trase cm nk sepk pakcik tu pn ade cz dier ktwekn aku..cm sial..gggrrrmmm...tp pape pn..ge kels teori x sebest ge kels kpp..

yg penting!next week aku da blh start ade lathn bwk kete....tp takot ah..da la aku xpnh bwk kete..sentuh stereng,gear,gan mnyk je ade ah..bwk xpnh..bwk kete lumbe kt tmpt game tu pnh ah..ahahaha..tp kre bwk kete gak kn..kre ok pe an..bwk gak..haha..ape aku mrepek ni..adui..cm ne la aku bwk kete nantikn..ish2..pape pn wish me luck!nanti aku story plak cm ne aku bwk kete..