✘O✘O
about entry follow home

first day kuliah..
Sabtu, 5 Jun 2010 • 12:39 PG 0 PANDA
ye ank2..sy mau story cter yg tertera tjok di ats itu ye..hurm..bgon pg seawl 5.30pg..xpnh aku bgn time2 cm ni mlainkn mse bln pose..klw x slalu aku blasah tdo..aku bgn mse azan kedengaran..kuat au..jelas..yela..da kt tmpt ctu dt giler gan surau..mmg ah dgr..aku bgn,mnd,siap2..then msg jun da ciap ke lom..pstu aku ge trun nk ge tmpt jun..then ktoeg ge sme2 mkn kt kafetria..kt situ ade 3 kafetria..sume dkt tgh2 blok mseng2..tp aku mkn kt kafetria c dkt tgh2 blok e dan f.mknn??blhla..sdp gak..kre okla drpd xdekn..tp yg pntg mak aku msk lg sdp dan lazt...pgi2 aku gan jun muke da kett..mseng2 rndu mak..tp akula yg pleng rndu kt mama..mseng2 sebok kte nk blek xnk dtg tmpt ni..pdhl bwu shari ktowg kt cni..trokkn?huhu..

yg paleng aku cdh,jun da la x sme praktikum n kuliah gan aku..xcm cdh plak..da la blok x sme..dak2 roomate aku xsme course gan aku..2 2 dak sc..aku nk kne blaja terpkse ge blok jun..cdhkn...

mse kt kuliah n tutorial,aku still xde kwn..x cm cdh plak kn..ade pn juz suam2 kuku..gitu2 je..kwn pn,lps tu dier blh tglkn aku cm tu je kn...x cm cibai plak kn..bdo tol..cara pengajaran pensyarah kt cni len gler..x cm kt skola..pening kpale aku..kt cni aku blaja akaun,bi,pengurusn peniagaan,ekonomi,math n dinamika..kowg taw x math dier cm ne?klw kowg nk taw,math dier tu add math cm kt skola men...aku ingt aku x kn jmpe add math lg..pehhhh...jmpe lg aku gan add math.pensyarah math ni aku pleng saket hati coz dier ajr cm xnk ajr..bdo..1 ape aku x phm..blaja mse ni pn msok tline kiri kua tlinge knn..hati ni ke lain..hati ni ke mak aku..rndu..pensyarah tutor math len plak..dier straight ckt..grng..muke dier cm cikgu mohaini mse sek men dlu.mse kt tutor math lgla aku kne wat soaln math..peh.1 ape aku xtaw..

pensyarah akaun tutor cm cikgu jay..lembut owgnyr..tp grg..dier suke bg byk keje..menimbun plak tu..x cm sial plak au..hurm..xtaw nk ctr pe..da mlm..nk tdo..bye..t aku smbong..