✘O✘O
about entry follow home

happy mothers day
Selasa, 11 Mei 2010 • 1:32 PTG 0 PANDA


yup..kali ni cter pasal mothers day yg berlangsung pd hari ahd lps..aku x bgi pape pn dkt mama aku..coz aku x kua ge mne2..klau aku kua ge mne2,blhla aku blikn mama present..kli ni aku x ksi mama present..but next year,insyallah aku akan ksi present 4 mama.aku gan kyan je yang x bgi present kt mama.kyan klw x dier ksi present tp kli ni dier ade mslh kewangn cktla.yang bg mama present iaitu abg aku n bini dier tu..huh..bodek mama la tu..podahhh...ceh aku jelesla plakkn..xde mknenyr..abg ksi mama tdong ekin warna pink..blhla thn cntk..nnt aku nk sebt tdong yg dier ksi kt mama tu..hehe..yg mama aku plak hari ibu dier blh bli tdong yg hrge rm4..hehe..ske ati mama la kan nk bli ape..tp cntk tdong tu..mse hari ibu,aku yg dpt hadiah dri mama aku..pttnyr aku bg dier hadiahkan..hehe..aku dpt hadiah mkn..mse da tept kol 12 mlm,mama bwk balik chicken chop utk aku..hehe..mama dpt dr f coz bos dak f tu yg blnje..then aku mkn sme2 dgn mama..sdp glerla..rse x ckup..hehe..mmg sdpla chicken chop tu..pape pn thanks mama..utk mama..u r da best mama in da world..mama saya masak sedappp..hehe...luv u mama